Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

Vi deltok på SPIREC 2023 i Madrid

Illustrasjon av interessentnettverk ved konferansen SPIREC 2023. Laget av The Stakeholder Company

I februar reiste Edesio Miranda-Barbosa til Madrid for å representere Svåheia Eiendom på REN21 sin fornybare energi-konferanse, «International Renewable Energy Conference» (IREC), som i år ble arrangert i samarbeid med spanske myndigheter.

Vi har ansatt ny kommunikasjonsrådgiver

Bilde av Roger - beskjært

Etter en lengre rekrutteringsprosess har vi nå gleden av å introdusere Roger Larsen som ny kommunikasjonsrådgiver her på Svåheia. Sammen skal vi sørge for at informativ og inkluderende kommunikasjon blir grunnlaget for alle kommersielle aktiviteter og jobbe for en fremtidsrettet næringspark som kommer eierkommunene og innbyggerne til gode. 

Nybygg på Svåheia

Signering av avtale for totalentreprise

Etter en lengre periode med studier, vurderinger og prosjektering så har vi endelig kommet så langt at kontrakten med Norgeshus Egersund As er signert og prosjektet er i gang.

CARBIOW - Horisont Europa prosjekt

Horizon

Det er med glede at Svåheia Eiendom AS (SEAS) nå kan informere om at vi har lykkes med å få EU midler til vårt prosjekt for bruk av biomasse til produksjon av biodrivstoff.  20.mai 2022  fikk vi meldingen om at CARBIOW (Carbon Negative Biofuels fom Organic Waste) er godkjent som et nytt EU forsknings- og innovasjonsprosjekt. Horisont Europa programmet gir 100% finansiering for hele prosjektet, inkludert våre aktiviteter.

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk
Svaaheia eiendom